Formacija i službe u KKODS-u

Formacija

Unbound formacija ima za cilj pomoći ljudima prihvatiti slobodu koju imamo u Kristu. Kroz konkretne primjere naučiti prepoznavati obrasce razmišljanja i ponašanja koji su prepreka iskustvu Božje ljubavi. Bilo da želite povremeno služiti bližnjima, ili ste dio službe koja već moli Unbound, Bog nas uvijek poziva dublje, a naše znanje uvijek može rasti. Uz teorijsko znanje i praktične primjere, formacija će vam pomoći usavršiti suosjećanje, poniznost, pouzdanje u Duha Svetoga, te osnažiti vašu vjeru. Naučiti ćete kako se koristiti Unbound modelom i Pet ključeva (Five keys) kako bi pomogli drugima živjeti slobodu u Kristu.

Tko sve može na Unbound formaciju? Unbound formacija je za sve koji žele naučiti služiti se Pet ključeva (Five keys) kako bi pomogli drugima, za svećenike kao i vjernike laike. 

KKODS nudi Temeljnu i Naprednu razinu edukacije. Edukacije se održavaju na godišnjoj razini i/ili prema potrebi članova KKODS-a, a sve informacije o edukacijama možete dobiti od vaših voditelja službe i/ili zajednice.

više...

Služba zagovorne molitve

Služba zagovorne molitve KKODS pokrenula je projekt koji ima za cilj uspostavu mreže zagovornika koji zagovaraju na sličan način za istu nakanu. 
Projekt je svojevrsni nastavak “30 dnevne molitve za Domovinu“koja će se i dalje odvijati od 06.07. do 04.08. i u koji će se priključivati svi zainteresirani pojedinci vjernici u Hrvatskoj i svijetu.
Glavna nakana zagovorne molitveje: produbljivanje vjere i obnova krsne milosti u Hrvatskom narodu. Molimo za novi izljev Duha Svetog tj.“Krštenje u Duhu Svetom” svakog kršćanina - posebno mladih.
Mi kao Obnova u Duhu Svetom smo se osvjedočili u snagu zagovorne molitvete koje sve plodove ona može donijeti kako u osobnom životu tako i u životima naših obitelji, zajednica, župa…

više...