NAJAVA: 9. VATRA SEMINAR u organizaciji Doma molitve - 17.-19.03.2023.

VATRA je trodnevni karizmatski seminar ispunjen slavljenjem, nadahnjujućim predavanjima i molitvom, a ove godine imat ćemo priliku slušati čak 7 govornika te slaviti uz 5 voditelja slavljenja.

Dom molitve Slavonski Brod i ove godine organizira svoj godišnji VATRA seminar koji će održati od 17. do 19. ožujka 2023. godine. 

VATRA je trodnevni karizmatski seminar ispunjen slavljenjem, nadahnjujućim predavanjima i molitvom, a ove godine imat ćemo priliku slušati čak 7 govornika te slaviti uz 5 voditelja slavljenja

Ovaj već tradicionalni događaj održava se po deveti put, a ovogodišnja tema je 'OTVORI NEBO!'. Na prethodnim VATRA seminarima imali smo priliku svjedočiti brojnim obraćenjima i iscjeljenjima. Mnogi životi promijenili su se upravo na ovom seminaru koji okuplja 500-tinjak ljudi svih životnih dobi iz cijele Hrvatske, ali i drugih zemalja. Seminar VATRA prilika je za zajedništvo, rast u vjeri i produbljivanje odnosa s Bogom. 

GOVORNICI I VODITELJI SLAVLJENJA

Na seminaru će govoriti: Bartol Pešorda - osnivač i voditelj Doma molitve SB, Damir Zukan - koordinator Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom, Niko Rončević – voditelj zajednice Ješua te Zagovorne mreže za Hrvatsku, Vera Zefić - teologinja i voditeljica zagrebačke podružnice zajednice Dobri Pastir, Toni Župarić – voditelj Doma molitve Orašje, brat Danijel Čović – teolog te vlč. Krunoslav Karas – župnik župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju i duhovnik Doma molitve SB. 

Slavljenje će voditi voditelji slavljenja u Domu molitve SB: Sebastijan Pešorda, David Pešorda, Kristina Kudrić, Marija Pešorda te Petar Buljan iz zajednice Božja pobjeda

www.obnovauduhu.com

MOGUĆNOST PRAĆENJA SEMINARA ONLINE 

I ove godine seminar će se održavati hibridno, uživo u dvorani te istovremeno putem interneta. Za praćenje seminara online potrebno je prijaviti se. Sva predavanja i slavljenja bit će moguće gledati do tjedan dana nakon završetka seminara. 

KAKO SE PRIJAVITI? 

VATRA seminar započet će u petak 17. ožujka u 17h u svečanoj dvorani Prestige (Ulica 108. brigade ZNG (stara adresa: Dr. Mile Budaka 1), a završiti u nedjelju 19. ožujka u 14h. Detaljan raspored bit će objavljen naknadno na društvenim mrežama te web stranici Doma molitve. 

Prijaviti se možete ovdje, a sve informacije i upute možete pronaći na našim društvenim mrežama te web stranici vatraseminar.com.