Najava događanja u organizaciji KKODS-a za svibanj 2021

Molitveni susret - blagoslov i ozdravljenje • Formacija službe slavljenja • Priprava za Pedesetnicu

Ljubljene sestre i braćo,

S radošću želimo s Vama podijeliti raspored događanja u organizaciji KKODS-a u svibnju, mjesecu posvećenu Blaženoj Djevici Mariji, ali i mjesecu u kojem slavimo rođendan Crkve i blagdan Duhova, tj. Pedesetnicu. 
Zabilježite datume i sa svojom zajednicom, uđite u zajedništvo Obnove i kao apostoli dočekajmo svi skupa silazak Duha Svetoga.

Molitveni susret - blagoslov i ozdravljenje

www.obnovauduhu.com

8. i 9. svibnja, s početkom u 20 h održat će se dva tematski povezana susreta službe ozdravljanja.
Pozivamo Vas sve da se pridružite susretu, ali i da obavijestite sve one koji su u potrebni Sile Odozgor u svome životu. Molit ćemo za blagoslov svih sudionika, njihovih obitelji i zajednica i svih koji su u potrebi.

Formacija službe slavljenja

www.obnovauduhu.com

16. svibnja službeno započinje temeljna formacija službe slavljenja!

Pozivamo sve članove službi slavljenja, kao i sve članove zajednica KKODS-a Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji osjećaju poziv za služenje u ovom daru, a koji se još nije ostvario, da se odazovu ovoj formaciji. Prijave traju do 10. svibnja, a prijaviti se možete putem Google obrasca koji se nalazi na ovome linku.

Priprava za Pedesetnicu

www.obnovauduhu.com

20. svibnja održat će se zajednički susret Priprave za Pedesetnicu KKODS-a Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Mađarske. 
Ususret samom blagdanu Duhova održat će se susret zajedništva 3 Obnove, uz zajedničko slavljenje, nagovore i molitve, zazvat ćemo silazak Duha Svetog nad sve tri zemlje i moliti za jedinstvo u obrani kršćanskih vrijednosti. Susret će pratiti i prijevod braće i sestara iz Mađarske.
22. svibnja, uoči samog blagdana, CHARIS organizira Duhovsko bdijenje, pozivamo sve one koji žele da se pridruže iščekivanju blagdana sa ostatkom svijeta.