Novi kalendari za 2021.

Novi poticajni evangelizacijski kalendari s Božjom Riječi

Božji blagoslov svima!

I ove godine udruge ODS i Izlazak stvaraju nove poticajne evangelizacijske kalendare s Božjom Riječi. Svake godine ovi kalendari uljepšavaju prostore obiteljskih domova, ureda, raznih dvorana, radnih stolova… Kalendari su opremljeni vrhunskim autorskim fotografijama i poticajnim citatima Božje Riječi. Zidni kalendari sadrže katolički kalendar sa svim blagdanima i svecima. Kalendari su praktični jer sadrže prostor za unošenje bilješki.

www.obnovauduhu.com

Božje Riječ je ta koja može dotaknuti i promijeniti živote svih nas. Mnogo je svjedočanstava da Gospodin svojom Riječju i lijepim fotografijama zanimljivih motiva dotiče osobe, obraća i mijenja.

www.obnovauduhu.com

Ovo je vrijeme kada kupujemo i darujemo naše drage osobe, bližnje, prijatelje, kolege. Potičemo Vas da ove godine uz mnoge druge poklone, poklonite i ove poticajne kalendare s Božjom Riječi, jer na taj način možete dotaknuti srca drugih.

www.obnovauduhu.com

Kalendari imaju donacijsku vrijednost, jer svojim donacijama potičete da Božja Riječ uđe u svaki dom i prostor, ali i također dio od vaših donacija namijenjen je potrebitima. Preporučena donacija za ZIDNI KALENDAR iznosi 30 kn, a za STOLNI KALENDAR 15 KN. Kalendari se mogu dostaviti poštom uz nadoplatu poštarine.

www.obnovauduhu.com

Možete ponuditi i proslijediti članovima Vaše zajednice, a također možete naručiti kao zajednica ukupan broj kalendara. Svoje narudžbe pošaljite na e-mail: udruga.izlazak@gmail.com ili zukan.ods@gmail.com ili naručite na broj mob. +385 98 773 329

www.obnovauduhu.com

Pozivamo Vas da ovu najavu proslijedite vašim članovima u zajednici i svima onima koje bi ovo moglo interesirati.

www.obnovauduhu.com

Neka Vas Gospodin blagoslovi, čuva i vodi!