Služba slavljenja

NAJAVA: 9. VATRA SEMINAR u organizaciji Doma molitve - 17.-19.03.2023.

VATRA je trodnevni karizmatski seminar ispunjen slavljenjem, nadahnjujućim predavanjima i molitvom, a ove godine imat ćemo priliku slušati čak 7 govornika te slaviti uz 5 voditelja slavljenja.

Dom molitve Slavonski Brod i ove godine organizira svoj godišnji VATRA seminar koji će održati od 17. do 19. ožujka 2023. godine. 

VATRA je trodnevni karizmatski seminar ispunjen slavljenjem, nadahnjujućim predavanjima i molitvom, a ove godine imat ćemo priliku slušati čak 7 govornika te slaviti uz 5 voditelja slavljenja

Molitveni susret Nacionalnih službi zajedništva i zajednica Charis Europe

Hrvatska služba zajedništva Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetim bila je domaćin molitvenog susreta Nacionalnih službi zajedništva i zajednica Charis Europe.

Prošlog vikenda, 24. – 26. veljače, u Zagrebu, Hotel Phoenix, organiziran je molitveni susret Nacionalnih službi zajedništva i zajednica Charis Europe.

Podsjećamo, Charis je tijelo javnog crkvenog prava koje je imenovao papa Franjo da okuplja sve duhovne stvarnosti karizmatske obnove Katoličke Crkve. Nacionalne službe zajedništva su koordinacije od 7 osoba izabrane za predstavnike tih stvarnosti na nacionalnim razinama. Svrha ovih nacionalnih službi je pomoć u rastu, osnaživanje djelovanja i izgrađivanje zajedništva.

Svjedočanstva

Služba ozdravljanja

Matea Križanac, MZ Effatha, Dubrovnik

Najava događanja u organizaciji KKODS-a za svibanj 2021

Molitveni susret - blagoslov i ozdravljenje • Formacija službe slavljenja • Priprava za Pedesetnicu

Ljubljene sestre i braćo,

S radošću želimo s Vama podijeliti raspored događanja u organizaciji KKODS-a u svibnju, mjesecu posvećenu Blaženoj Djevici Mariji, ali i mjesecu u kojem slavimo rođendan Crkve i blagdan Duhova, tj. Pedesetnicu. 
Zabilježite datume i sa svojom zajednicom, uđite u zajedništvo Obnove i kao apostoli dočekajmo svi skupa silazak Duha Svetoga.

Unbound - Basic edukacija

Služba Unbound

Dragi članovi Katoličke Karizmatske Obnove u Duhu Svetom Hrvatske i Bosne i Hercegovine,

Kao što smo najavili, započinjemo novi ciklus Unbound formacije. Ovim putem šaljemo vam službeni poziv na Unbound Basic (Temeljnu) edukaciju. Formacija je namijenjena svim članovima zajednica koji se žele upoznati sa Unboundom modelom radi osobnog duhovnog rasta ili žele djelovati, ili već djeluju u Unbound službi.

Prva autorska pjesma zajednice Nazaret: Glazba nam pomaže da otvorimo srca i predamo se Bogu!

Služba slavljenja

Molitvena zajednica mladih Nazaret iz Zagreba ovih je dana predstavila svoju prvu autorsku pjesmu pod nazivom "Tko sam ja za Tebe" te tako hrabro zakoračila na bogatu scenu duhovne glazbe u Hrvatskoj.

Identitet slavljenika i Prepreke identitetu - glazba kao idol - gubitak identiteta slavljenika

Služba slavljenja

IDENTITET SLAVLJENIKA 

Nacionalni koordinator KKODS-a Lordan Ljubenkov

Sveto pismo se u velikoj mjeri bavi detaljima vezanim za slavljenje te ukazuje na snagu slavljenja. Također, govori i o razmještaju gdje stoje pjevači, svirači, djevojke s bubnjevima... Npr. u Psalmu 68. stoji kako slavljenici idu prvi, a zatim narod. 

Važnost potpore zajednice kao izraza zajedništva za slavljenike i Iskoračiti u služenju (svjedočanstvo)

Služba slavljenja

Važnost potpore zajednice kao izraza zajedništva za slavljenike

Voditelj slavljeničke službe zajednice Božja pobjeda Petar Buljan

Važnost zajedništva u snažnijem služenju i zaštiti

Služba slavljenja

Nacionalni koordinator KKODS-a Damir Zukan

U slavljenju se osjeća čežnja za Duhom Svetim! Čežnja za Duhom Svetim je čežnja za zajedništvom jer želja Duha Svetoga je zajedništvo. 

Susret slavljeničkih službi KKODS-a Hrvatske

Služba slavljenja

Blago narodu vičnu svetom klicanju, on hodi u sjaju lica tvojega, Jahve.
(Psalam 89,16)

Katolička karizmatska obnova u Duhu Svetom (KKODS) planirala je 14. 3. 2020. godine organizirati susrete članova slavljeničkih službi zajednica KKODS-a u Zagrebu i u Splitu. Nažalost, susreti su odgođeni iz svima poznatih razloga, a njihovo održavanje je planirano po prestanku ovog nevremena. Međutim, Gospodin je i u ovom vremenu providio susret, kada se nama, gledano ljudskim očima, činilo nemogućim. Ljudima je nemoguće, ali ne Bogu! (Marko 10, 27) 

Pages