Susret molitve za zdravlje i blagoslov 04.07.2021.

Novi termin susreta

Poveznica za naš susret koji je bio u nedjelju 4. 7. :      

https://youtu.be/OP5UWSOouAU

Susret je počeo u 21.00, i bio je ispunjen slavljenjem, nagovorom i molitvom za blagoslov i zdravlje sudionika i njihovih bližnjih.

Uz svaki susret na kojem smo molili za zdravlje i blagoslov mnogi su slali svjedočanstva o djelima koja je Gospodin učinio u njihovim životima. Kako bi se svi skupa ohrabrili u molitvi i posvjedočili u snagu Njegova dodira i danas, odlučili smo neka od tih svjedočanstava i objaviti u novoj rubrici na našoj web-stranici. Vjerujemo kako će ova svjedočanstva probuditi vjeru u svima nama kako bi i dalje smjelo pristupali Prijestolju milosti (Heb 4,16). 

Sva objavljena svjedočanstva možete pronaći na linku: https://www.obnovauduhu.com/svjedocanstva-sluzba-ozdravljanja

Na našoj web stranici objavljen je tekst Bolest kao molitva pobjede, teme koju je razmatrao nacionalni koordinator NSZ KKODS Hrvatske, Lordan Ljubenkov, na posljednjem susretu u svibnju. Kao pripremu za susret pozivamo sve da čitajući tekst, priprave svoja srca za molitveni susret. Tekst možete pronaći na našoj web stranici. 

Poveznica: https://www.obnovauduhu.com/bolest-kao-pobjednicka-molitva-lordan-ljubenkov-razmatranje-sa-susreta-kkods-a-9-5-2021

Neka vas sve prati Božji blagoslov!

Veselimo se novom susretu!