Svehrvatska posvetna molitva domovine i dijaspore

Nedjelja, 19.04.2020.| 15:00 | Blagdan Božjeg Milosrđa molitvu će predvoditi kardinal Vinko Puljić

~ IZRAVNI PRIJENOS putem interneta ~

Bijela nedjelja – Mali Uskrs, 19.04.2020. u 15 sati, izravni prijenos putem interneta

Kao Narod Božji, uzgdignimo jednodušno svoje molitve na koje smo pozvani u nevolji i nemiru koji pogađa Hrvatsku domovinu, naš narod i naše sugrađane, kao i druge zemlje i narode. Učinimo to istodobno, svi mi koji se nalazimo u Domovini i svi mi koji se nalazimo izvan Domovine, okupljeni toga dana u Hrvatski molitveni sabor.

www.obnovauduhu.comU izravnom prijenosu putem interneta na nedjelju Božjeg milosrđa, 19.04.2020., vrhbosanski nadbiskup metropolit Vinko kardinal Puljić predslavit će misu u 10.30 sati, te će potom biti upriličena svehrvatska posveta u 15.00 sati. Sv. Misu u 10:30 i svehrvatsku posvetu u 15:00 iz katedrale možete pratititi u izravnom prijenosu na portalu Nedjelja.ba, na YouTube kanalu nedjelja.ba te na istoimenoj Facebook stranici.

Ovo je vrijeme posebno – jer On veli: Evo sad je vrijeme milosno, evo sad je vrijeme spasa. ( II Poslanica Korinćanima 6:2 )
I još: U vrijeme milosti usliših te i u dan spasa pomogoh ti.
Stoga uznesimo svoje prošnje, jer rečeno je: … ako dvojica od vas na zemlji jednodušno zaištu što mu drago, dat će im Otac moj, koji je na nebesima. Jer gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima. ( Matej 18, 19-20 ) 
Kako li će tek biti kada se svi mi iz Domovine i svi mi izvan Domovine – svi mi iz Dijaspore – okupimo na dan svetkovine Božanskog Milosrđa, u milosni sat, u jednostavnosti iskrene molitve !
U tome neka su s nama sveti, blaženi i sluge Božji roda i naroda hrvatskoga, zajedno s anđelima i arkanđelima savjetnicima i zaštitnicima Hrvatske i hrvatskih institucija, kao i svakog od nas ponaosob, te sveci-zaštitnici, u zajedništvu s cijelim Nebom.

Detaljan info i Posvetna molitva na:  https://www.mojadomovina.com/ i na facebook stranici:https://www.facebook.com/svehrvatskaposvetnamolitva

Pridružite se i podijelite informaciju sa svima za koje mislite da bi željeli sudjelovati.