Unbound formacija

Unbound formacija

Unbound formacija usmjerena je na temeljno učenje modela koje nam pruža priliku pomoći sebi i drugima živjeti slobodu u Kristu. Bilo da želimo povremeno služiti bližnjima ili smo dio službe evangelizacije srca, Bog nas uvijek poziva dublje, a naše znanje uvijek može rasti. Uz teorijsko znanje i praktične primjere, formacija je usmjerena kako bi osnažila vjeru, umnožila suosjećanje i poniznost i te nas naučila kako se pouzdati u Duha Svetoga. Formacija nas uči kako se koristiti Unbound modelom i Pet ključeva (Five keys) kako bi pomogli drugima živjeti slobodu i identitet djeteta Božjeg. 

Tko sve može na Unbound edukaciju? Unbound formacija trenutno je usmjerena na članove Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom (KKODS). Unutar KKODS-a Unbound formaciji mogu pristupiti osobe koje su prijavljene od strane svojih voditelja zajednica, a osjećaju poziv učiti o ovom modelu kako bi pomogli sebi i drugima. Sve što naučite na formaciji primjenjivo je u svakodnevnom životu kao siguran i zdrav model. 

KKODS pruža dvije razine edukacije, temeljnu i naprednu. Formacija se održava na godišnjoj razini i/ili prema potrebi članova KKODS-a, a sve informacije o formaciji možete dobiti od vaših voditelja službe i/ili zajednice.